Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítási díjak (bruttó összegek) - országos belföldi szállítás
Vásárlás bruttó kosár értéke (Ft) FOXPOST - csomagautomata MPL -  csomagautomata MPL - PostaPont  MPL - Postán maradó MPL - Házhozszállítás
0 - 15 000 Ft 1 490 Ft 1 490 Ft 1 990 Ft 1 990 Ft 1990 Ft
15 000 Ft felett Ingyenes

 

Fizetési módok
Barion (bankkártyás fizetés) Mindegyik szállítási mód esetén, nincs kosárérték limit
Banki átutalás (előre utalás)
Utánvétel Utánvételi fizetési módot kizárólag 15 000 Ft alatti bruttó kosárérték esetében lehet választani
Utánvétel kezelési díja 290 Ft

 

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal, vagy csomagpontra kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak, vagy a csomagponton teljesítse készpénzben, vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére. 

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. 

Bankkártyás fizetés Barionnal:

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

További információk az Általános szerződési feltételekben: https://www.redaster.com/altalanos-szerzodesi-feltetelek-5